Nieuws

Zelf informatie maken met INSZOOM

Een nieuw informatieproduct voor groepen van zorgverleners

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de effecten van bepaalde maatregelen?
Wat als we het nu zo doen in plaats van op de huidige manier? Wat zijn dan de effecten binnen een groep van zorgverleners?
Herkenbare vragen? Dan is INSZOOM voor u hét antwoord.

Met INZOOM kan een groep van zorgverleners zelf overzichten maken om bijvoorbeeld de effecten van nieuwe of potentiële maatregelen dan wel afspraken te onderzoeken.

Via een dashboardtool kan een medewerker van de groep zelf tabellen en grafieken maken die nieuwe inzichten geven en de effecten laten zien van groepen zorgverleners of tussen zorgverleners onderling.

INSZOOM levert -net als alle andere informatieproducten voor groepen van zorgverleners en met toestemming van de zorgverlener- enkel inzicht op zorgverlenersniveau.
Inzicht in de effecten op individuele patiënten kan alleen de behandelende zorgverlener zelf zien.

Via een handig dashboard kan de gebruiker zelf zijn selecties maken, keuze in presentatievorm en samenstelling tabel of grafiek zoals te zien is onderstaand voorbeeld.

STIZON en INSZO
De data van zorgverleners wordt verzameld en verwerkt door STIZON. De verdere verwerking naar een informatieproduct is bij INSZO belegd.
Voor INSZOOM wordt de data geanonimiseerd, zodat deze niet meer herleidbaar is tot individuele personen. INSZOOM is een analyse service datakubus waarin de relaties tussen tabellen al zijn gelegd. Daardoor kan de gebruiker snel en gemakkelijk analyses doen over combinaties van eigenschappen van patiënten.

INSZOOM uitproberen?
Wilt u INSZOOM eens uitproberen? Er is een demoversie van INSZOOM beschikbaar. Neem hiervoor contact op met INSZO.