Over ons

Over INSZO (Instituut voor Zorgoptimalisatie)

Het Instituut voor Zorgoptimalisatie – afgekort INSZO – vertaalt bestaande data en patiëntgegevens, zodat huisartsen, apotheken, ziekenhuizen en laboratoria actueel inzicht in de patiëntpopulatie krijgen in de praktijk en regio.

Door slimme toepassing en analyse van data afkomstig van huisartsen, apotheken, ziekenhuizen en laboratoria verrijken we onze kennis over ziekte en aandoeningen. INSZO geeft deze data helder weer in dashboards en rapportages. Zo ziet u waar en of er interventies nodig zijn. 

INSZO levert:

Wat kan INSZO voor u betekenen? 

In samenwerking met onze partners ontwikkelen wij digitale oplossingen die resulteren in beter inzicht, beslisondersteuning en in de voorspelling van verwachte zorgvraag. Wij bieden maatwerk: voor elke aanvraag ontwikkelen wij een passende oplossing, zodat onze producten tegemoetkomen aan uw behoefte. Dat maakt het aanbod van INSZO uniek: we verrijken de data die u reeds in uw bezit heeft en zorgt dat u deze in uw voordeel kunt gebruiken.

STIZON

Stichting Informatievoorziening voor Zorg en Onderzoek, is een organisatie, zonder winstoogmerk, die data verzamelt, verwerkt en beheert, van en voor zorgaanbieders.
Lees meer

PHARMO Institute

Het PHARMO Instituut onderzoekt de effectiviteit, veiligheid en kosten van het gebruik van geneesmiddelen in de dagelijkse praktijk.
Lees meer

Onze partners

In samenwerking met onze partners ontwikkelen wij digitale oplossingen die resulteren in beter inzicht, beslisondersteuning en in de voorspelling van verwachte zorgvraag.

Werken bij INSZO

Wij bieden maatwerk: voor elke aanvraag ontwikkelen wij een passende oplossing, zodat onze producten tegemoetkomen aan de behoefte van deklant. Dat maakt het aanbod van INSZO uniek! Net als onzemedewerkers. Heb jij inhoudelijke kennis van zorg en ben je bekend met data en onderzoek, dan zouden wij wel eens een goede match kunnen zijn!