Over ons

INSZO (Instituut voor Zorgoptimalisatie)

Wil goede zorg voor patiënten door efficiënte inzet van mens en middelen. Er is nog een wereld te winnen als we data voor ons laten werken. Met digitale oplossingen en informatie van INSZO krijgt u inzicht in ziekteverloop. Daardoor kunnen we ziekten eerder behandelen en het verloop ervan zelfs beter voorspellen. 

Door slimme toepassing en analyse van data afkomstig van huisartsen, apotheken, ziekenhuizen en laboratoria verrijken we onze kennis over ziekte en aandoeningen. INSZO geeft deze data helder weer in dashboards en rapportages. Zo ziet u waar en of er eventueel interventies nodig zijn. 

In de zorg is datagestuurd werken noodzakelijk. We beheren data om een actueel beeld van ons patiëntenbestand te krijgen en het verloop van ziekten te volgen. Maar wist u dat de data die u op dagelijkse basis invoert ook voor u kunt laten werken? 

INSZO levert:

Wat kan INSZO voor u betekenen? 

In samenwerking met onze partners ontwikkelen wij digitale oplossingen die resulteren in beter inzicht, beslisondersteuning en in de voorspelling van verwachte zorgvraag. Wij bieden maatwerk: voor elke aanvraag ontwikkelen wij een passende oplossing, zodat onze producten tegemoetkomen aan uw behoefte. Dat maakt het aanbod van INSZO uniek: we verrijken de data die u reeds in uw bezit heeft en zorgt dat u deze in uw voordeel kunt gebruiken.

INSZO maakt onderdeel uit van de PD Groep

PD Groep tracht betere inzichten te verkrijgen in de dagelijkse praktijk van de zorg aan patiënten, door het verzamelen en analyseren van patiëntendata. PD Groep wil haar doelen bereiken voor haar stakeholders en voor het verbeteren van de zorg en behandeling van patiënten.

Daarnaast werkt PD Groep samen met STIZON, PHARMO en met ons, INSZO.

STIZON

Stichting Informatievoorziening voor Zorg en Onderzoek, is een organisatie, zonder winstoogmerk, die data verzamelt, verwerkt en beheert, van en voor zorgaanbieders.
Lees meer

PHARMO

Het PHARMO Instituut onderzoekt de effectiviteit, veiligheid en kosten van het gebruik van geneesmiddelen in de dagelijkse praktijk.
Lees meer

Onze partners

In samenwerking met onze partners ontwikkelen wij digitale oplossingen die resulteren in beter inzicht, beslisondersteuning en in de voorspelling van verwachte zorgvraag.

Werken bij INSZO

Wij bieden maatwerk: voor elke aanvraag ontwikkelen wij een passende oplossing, zodat onze producten tegemoetkomen aan de behoefte van deklant. Dat maakt het aanbod van INSZO uniek! Net als onzemedewerkers. Heb jij inhoudelijke kennis van zorg en ben je bekend met data en onderzoek, dan zouden wij wel eens een goede match kunnen zijn!