Nieuws

INSZO lanceert Mijn INSZO portaal

In de afgelopen jaren is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van het Mijn INSZO portaal, een modern distributiekanaal waar de producten van INSZO in digitale vorm worden aangeboden. Het Mijn INSZO portaal bevat deels nieuwe versies van reeds bestaande producten, maar dient ook als distributiekanaal voor volledig nieuwe producten die in ontwikkeling zijn bij INSZO.

Doel van het Mijn INSZO portaal

Het doel van het Mijn INSZO portaal is het eenvoudig toegang verschaffen tot de verschillende data-producten, rapportages en innovaties die INSZO ontwikkelt op basis van medische data. Met deze data-producten krijgt een gebruiker inzichten in de eigen dataset of om de resultaten / dynamiek te vergelijken met andere geografische regio’s. Het portaal biedt op eenvoudige wijze toegang tot deze applicaties en heeft als doel steeds meer handige applicaties te bieden aan zorgverleners.

Doordat INSZO een unieke positie heeft op de zorgmarkt met data uit verschillende databronnen, die op een consistente wijze worden opgeschoond en bij elkaar worden gebracht, zijn er applicaties mogelijk die visueel ondersteuning kunnen bieden, met als uiteindelijke doel de zorgverbetering te stimuleren en inzichtelijk te maken.

Een ander doel van het Mijn INSZO Portaal is uit te groeien tot het grootste distributieplatform van zorgapplicaties, die naadloos integreren met bestaande toepassingen, waardoor er optimaal gebruiksgemak wordt gerealiseerd. In de toekomst komt de INSZO API beschikbaar, zodat ook externe ontwikkelaars applicaties kunnen lanceren op het Mijn INSZO Portaal en verschillende functies van het Mijn INSZO Portaal kunnen dan tevens worden geïntegreerd binnen deze applicaties.

Samenwerking met Code Yellow

De ontwikkeling van het platform vindt plaats in samenwerking met Code Yellow. Door de diepgaande technische kennis van Code Yellow te combineren met de specifieke medische kennis bij INSZO, ontstaat er een combinatie die een focus heeft op kwalitatief goede eindproducten, waarbij het Mijn INSZO portaal een eerste resultaat is van de samenwerking.

De eindgebruiker bent u!

Een belangrijke component van succes zal de samenspraak met eindgebruikers zijn. Het ontwikkelen van nieuwe applicaties op het Mijn INSZO Portaal zal in veel gevallen vanuit een directe behoefte van gebruikers worden geïnitieerd. Naast de ontwikkeling van nieuwe applicaties en inhoud, zal er de komende tijd ook veel focus worden gelegd op de integratie met bestaande systemen (bijvoorbeeld: Medi-/Pharmacom van PharmaPartners, Mira van CGM en KIS) die al in gebruik zijn, zodat het Mijn INSZO Portaal niet het zoveelste nieuwe systeem is, maar een logische toevoeging op de bestaande systemen.

Aangezien validatie en feedback van gebruikers cruciaal is voor het succes van nieuwe systemen, is dit ook direct een oproep om deel te nemen in de nieuwe (besloten) key-user group van het Mijn INSZO Portaal. Neem hierover contact op met Lars Verkleij, de producteigenaar van het Mijn INSZO Portaal binnen INSZO. Er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deelname.