Nieuws

INNOVATIE De dashboardtool

Inzicht in eigen data is voor zorgverleners interessant, daarom heeft INSZO de dashboardtool ontwikkeld. INSZO kan u helpen met ingewikkelde data-analyses, maar u kunt er ook zelf mee aan de slag.

Inzicht in eigen data

Met de dashboardtool combineren wij data van zorgverleners, bijvoorbeeld uit een hele regio, tot een (regionaal) data-warehouse. Met deze tool kunt u als samenwerkende zorgverlener of zorggroep uw informatie terugkrijgen in een gestandaardiseerd, goed benaderbaar formaat met bijvoorbeeld genormaliseerde lab-waarden.

Zelf aan de slag met data-analyse

Wij geven continu invulling aan inzichten die voortvloeien uit data van de deelnemende huisartsen en apotheken. Sinds deze tool in gebruik is ontstaat in toenemende mate behoefte om zelf aan de slag te gaan met data-analyse met de beschikbare data in de dashboardtool. Bijvoorbeeld door een tabel aan te maken en door u uitgekozen data te vergelijken.

Bepaal zelf wie toegang heeft tot welke informatie

Met de beschikbare kennis wordt zorgvuldig omgegaan. Wie gebruik maakt van de dashboardtool kan kennis delen op verschillende niveaus. Via een beveiligde verbinding kunt u zelf aangeven welke data u wilt ontsluiten op welk niveau. Deelt u deze informatie met de huisarts of met de hele zorggroep, met de apotheek of met de hele apotheekgroep? De beschikbare informatie wordt dan beperkt tot bepaalde kenmerken of aggregatieniveaus. De toegankelijkheid tot deze data wordt vooraf contractueel beschreven en vastgelegd.