Nieuws

De nieuwe data-analist van INSZO geeft de zorgverleners een nieuwe kijk op de data

INSZO heeft jarenlang gebruik gemaakt  van rapportages via de software van SAS VA. Deze rapportages maakten gebruik van Adobe Flash en deze applicatie wordt niet meer ondersteund vanaf 1 januari 2021.

INSZO heeft besloten om over te stappen op rapportages die gebouwd worden in Power BI. Om extra ondersteuning binnen het INSZO team te krijgen  is INSZO op zoek gegaan naar een nieuwe collega die ons kon helpen bij het omzetten van de rapporten naar  Power BI.  Wij hebben haar gevraagd zich in deze nieuwsbrief aan u voor te stellen.

Wie ben ik?
Mijn naam is Jenske Meijs. Ik ben 26 jaar, woonachtig in Gorinchem (maar in mijn hart nog steeds een echte Brabander) en sinds 2 juni werkzaam bij INSZO. Mijn keuze om van baan te wisselen tijdens de corona-crisis is misschien niet vanzelfsprekend, maar helaas was het vorige bedrijf waar ik werkzaam was, te klein voor een data-analist. Aangezien ik het liefst veel bezig ben en van uitdagingen houd, besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe baan. En ik mag zeggen: dit was een GEWELDIGE stap. Met enorm veel plezier werk ik nu alweer een halfjaar bij INSZO en ik hoop hier nog heel wat jaren aan toe te mogen voegen.

Werkzaamheden
 Op dit moment ben ik voornamelijk bezig geweest met het omzetten van de  rapporten van SAS VA naar Power BI. Dit is belangrijk omdat, na het wegvallen van SAS VA, de zorgverleners wel toegang moeten blijven houden tot hun vertrouwde rapportages. Aanvankelijk heb ik de rapportages van SAS VA zo veel mogelijk 1-op-1 omgezet naar Power BI. Aan de hand van feedback van de zorgverleners zal ik proberen de rapportages nog beter te maken, om hen te ondersteunen in hun dagelijkse praktijkvoering. Ook lijkt het me erg leuk om helemaal van scratch nieuwe producten te gaan ontwikkelen. Naast mijn Power BI taken, houd ik mij ook bezig met de reguliere verwerking en ontsluiting van de data  bij INSZO.