Vacactures

Vacature: Operationeel Manager INSZO services

Wil jij bijdragen aan innovatie in de zorg? En denk jij ook dat big data kan helpen bij personalisatie van zorg? Vind je het leuk om leiding te geven aan een team van experts op het gebied van big data in de (eerstelijns) zorg? Dan is onze vacature wellicht iets voor jou! 

INSZO werkt samen met zorgverleners aan het optimaliseren van de patiëntenzorg. De zorgverlener weet wat er speelt en hoe de gezondheidszorg verbeterd kan worden. INSZO heeft de expertise in huis om big zorgdata te structureren, analyseren en om te zetten in bruikbare sturingsinformatie. Dit ondersteunt de zorgverlener bij het leveren van de beste zorg voor de patiënt. De doelgroep van INSZO bestaat voornamelijk uit (individuele) huisartsen en apothekers en andere bedrijven, werkzaam in de zorg.

De functie: de manager INSZO Services voert het management (directie niveau) van de business unit INSZO Services. Hij/zij geeft leiding aan circa 7 medewerkers (HBO/academici). De kerntaken van de manager zijn:

Managen dienstenaanbod: Zorgt voor/coördineert een nadere specificatie van de vraag op klantniveau en zorgt voor een passend dienstenaanbod (vertaling klantvraag naar product). Volgt trends en ontwikkelingen in de markt en technologie (AI/Advanced analytics als toekomstige mogelijkheden) en vertaalt deze in mogelijkheden voor de organisatie.

Resultaatverantwoordelijkheid: Is eindverantwoordelijk voor omzet en rendement van de business unit. Bepaalt de strategie, richting en nieuwe producten voor de verdere groei van INSZO. De doelstellingen met betrekking tot omzet en kosten, kwaliteit van werk en medewerkers, strategische activiteiten en doelgroepen en arbeidssatisfactie van de afdeling worden in overleg met de directie jaarlijks vastgesteld door de business unit manager.

Procesmanagement: Waarborgt kwantitatief en kwalitatief de lopende projecten. Zorgt voor continuïteit van de business op middellange en lange termijn door voorwaarden te scheppen en uitdaging te bieden aan medewerkers. Zorgt voor stabiliteit in de dienstverlening van de business unit. Zorgt voor afstemming van de processen op andere processen en diensten in de organisatie. Coördineert en ondersteunt de interne wetenschaps- en technologieteams om ervoor te zorgen dat alle teams samenwerken.

Personeelsmanagement: Stimuleert de ontwikkeling van medewerkers; stelt hiervoor samen met de medewerker individuele ontwikkelplannen op. Coördineert de werkzaamheden, rekening houdend met de prioriteiten en beschikbare capaciteiten van medewerkers (zowel kwantitatief als kwalitatief) en stimuleert de onderlinge samenwerking en een doelmatige werkuitvoering.

Profiel

De business unit manager INSZO

 • Heeft een academisch werk- en denkniveau;
 • Heeft kennis en ervaring met data gedreven zorg en bij voorkeur in de eerstelijnszorg;
 • Heeft gevoel voor krachtenvelden tussen uiteenlopende belangen en de implementeerbaarheid van aanbevelingen;
 • Heeft een relevant netwerk in de gezondheidszorg en haar zorgverleners en staat in het centrum van de ontwikkelingen op het gebied van data in de zorg
 • Heeft meerdere jaren ervaring in een leidinggevende of coördinerende functie;
 • Is in staat om grote lijnen uit te zetten, beslissingen te nemen over in te zetten diensten en durft hierin keuzes te maken;
 • Heeft duidelijkheid in het management, ook met betrekking tot financieel beleid en is in staat om duidelijke realistische doelen te stellen;
 • Kan meedenken met en heeft een inhoudelijk oog voor ontwikkelingen op relevante gebieden in de zorg;
 • Onderschrijft de visie van coachend leiderschap en is in staat om medewerkers te stimuleren en te motiveren in hun werk en goed samen te werken;
 • Heeft een beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift);
 • Herkent zichzelf in de volgende kenmerken: leiderschap, betrokken, enthousiast, creatief, inspirerend, motiverend, eerlijk en duidelijk, doelgericht, communicatief (helder, inspirerend, diplomatiek), sfeerbrenger, netwerker.

INSZO biedt:

 • een functie waarin je maatschappelijke betrokkenheid, wetenschappelijke kennis en commercieel vakmanschap combineert.
 • Een positieve werksfeer met betrokken collega’s en enthousiast managementteam.
 • Een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Flexibele werktijden.
 • De mogelijkheid tot hybride werken
 • Een goede pensioenregeling

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw Heleen van Engeland telefoonnummer (030) 7440 805 of bezoek www.inszo.nl. Je schriftelijke sollicitatie kun je per e-mail sturen naar heleen.van.engeland@pd-groep.nl  t.a.v. mevrouw H. van Engeland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature

Meer informatie?

Voor vragen, mogelijkheden en advies, staan wij u graag te woord.